2015-09-20 08:08:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Most szerelmes lehet

Napi horoszkóp szeptember 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll, bár sokat szeretne tenni, mégsem képes rá. Fogadja el, hogy a szervezetének ma egy kis kíméletre van szüksége. Cserébe szellemi szinten új utakon járhat. Igyon bőven vizet, viszont egyen kevesebbet, hogy kicsit kímélje a gyomrát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Mintha megállt volna az idő, legalább is erre a napra. Nehezebben viseli majd, hogy siettetik. Délután hívjon meg pár kedves ismerőst egy kávéra, egy jó beszélgetésre. A lényeg: hogy teljesen kipihenhesse magát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ön most majdnem mindent el tud érni. Meg tudja találni az alkalomhoz illő szavakat, és megnyílnak Ön előtt a megfelelő ajtók.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez alkalmat ad arra, hogy óriási terveket készítsen, mit és hogyan akar a jövőben másképpen csinálni. Fordítson erre most nagyobb figyelmet, és használja ki ezt a napot meditációra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében van, az Ön horoszkópjának szerelmet jelző területén. Ha Ön egyedülálló, most találkozhat valakivel, akibe szerelmes lehet. Kisugárzása még sohasem gyakorolt ilyen vonzó hatást, mindenki szívesen flörtölne Önnel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Bármennyire finom a családi étel, vigyázzon arra, hogy ne terhelje túl a szervezetét nehéz fogásokkal. Zárja a napot a kedvenc gyógyteájával.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Senki sem várja el, hogy a legnagyobb teljesítményét nyújtsa. Bár ma elkezdheti mérlegelni az újrakezdés lehetőségét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ne terhelje magát, pihenjen sokat, amennyire csak lehet, kímélje magát. A Vénusz támadásba lendült, a legapróbb panasszal is keresse fel holnap a háziorvosát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Csak a legszükségesebbet végezze el, gazdálkodjon okosan az energiáival. Átgondolta már, hogy mivel szeretne komolyabban foglalkozni a jövőben, lehet, hogy pályát szeretne változtatni? Töltsön ma egy meghitt estét a kedvesével.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Sok mindent tervezett mára, de ne használja fel erejének tartalékait. Foglalkozzon csak azzal, amivel nagyon muszáj.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A legkevesebb energiát kellene felhasználnia a mai napon. A Hold a Nyilas jegyében áll, Ön is helyezze magát kényelembe. Döntéshelyzetben tegye azt, amit az érzése diktál.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Legyen ez a nap az Öné, ne menjen vendégségbe, és ne is fogadjon vendégeket. Az egészsége mindennél fontosabb.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: